Cookies

PRAVIDLÁ OCHRANY SÚKROMIA A COOKIES

Ochrana osobných údajov

Kliknutím na príslušné políčko webovej stránky udeľujete spoločnosti GLOBAL INVEST DS-SK,  s.r.o. Žitnoostrovská 1331/116, Dunajská Streda 929 01 (ďalej len „spoločnosť GLOBAL INVEST DS-SK, s.r.o.“) v súlade s ustanovením § 11 zákona č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov (ďalej len „zákon o ochrane osobných údajov“) súhlas na spracúvanie vašich osobných údajov uvedených vo formulári po celu dobu existencie webovej stránky, a to na nasledujúci účel:

  1. Zasielanie ponúk tovarov a služieb poskytovaných spoločnosťou GLOBAL INVEST DS-SK,  s.r.o.

Spoločnosť GLOBAL INVEST DS-SK, s.r.o. týmto vyhlasuje, že Vaše osobné údaje použije len na vyššie uvedené účely. 
Osobné údaje v rozsahu uvedenom vo formulári spoločnosť GLOBAL INVEST DS-SK, s.r.o. spracúva za podmienok a v súlade so zákonom 122/2013 Z. z. ochrane osobných údajov výlučne za účelom rezervácie pobytu, poskytnutia ubytovacích a súvisiacich služieb spoločnosti.

Poučenie:

  1. Poskytnutie vašich osobných údajov je dobrovoľné a spoločnosť GLOBAL INVEST DS-SK, s.r.o. s.r.o. ako prevádzkovateľ nemá právny nárok na ich získavanie. Máte právo na informácie, odpis a opravu vašich osobných údajov vedených v informačnom systéme.
  2. Ochrana vašich osobných údajov sa spravuje ustanoveniami zákona o ochrane osobných údajov, pričom vaše práva sú upravené najmä v § 28 zákona o ochrane osobných údajov; napr. právo na základe písomnej žiadosti požadovať od spoločnosti GLOBAL INVEST DS-SK, s.r.o.  ako prevádzkovateľa napr. vo všeobecne zrozumiteľnej forme zoznam vašich osobných údajov, ktoré sú predmetom spracúvania, potvrdenie či sú alebo nie sú osobné údaje o vás spracúvané, opravu alebo likvidáciu vašich nesprávnych, neúplných alebo neaktuálnych osobných údajov, ktoré sú predmetom spracúvania a pod.
  3. Osobné údaje, ktoré poskytnete spoločnosti GLOBAL INVEST DS-SK, s.r.o.  prostredníctvom formulára musia byť pravdivé, a v prípade ich zmeny ste povinný o ich zmene bezodkladne informovať spoločnosť GLOBAL INVEST DS-SK, s.r.o.
  4. V prípade neaktuálnosti Vami poskytnutých osobných údajov, po splnení účelu, po podaní námietky alebo v prípade odvolania Vášho súhlasu so spracúvaním osobných údajov budú tieto osobné údaje zlikvidované.
  5. Tento súhlas so spracúvaním osobných údajov máte právo kedykoľvek odvolať

Cookies

Čo je to súbor cookie?

Súbory cookies sú textové súbory, ktoré obsahujú malé množstvo informácií, ktoré sa pri návšteve webovej stránky stiahnu do Vášho počítača, mobilu alebo iného zariadenia. Súbory cookies sú užitočné pretože slúžia najmä k analýze návštevnosti našich stránok a k zaisteniu vyššieho komfortu pri používaní našich webových stránok (zapamätať užívateľa pre ďalšiu návštevu). Súbory cookies nemôžu preskúmavať vás počítač alebo iné zariadenia alebo čítať v nich uložené dáta. Rozoznávame tzv. „dočasné cookies“, ktoré sa aktivujú vždy pri návšteve webovej stránky a po ukončení jej prehliadania sa automaticky zmažú a tzv. „trvalé cookies“, ktoré zostávajú uložené v počítači alebo v inom zariadení aj po skončení prehliadania webovej stránky.

Aké druhy cookies používame?

Na webovej stránke používame len tzv. funkčné cookies, ktoré si pamätajú Vašu voľbu za účelom zlepšenia Vášho komfortu pri používaní webových stránok. Tieto cookies si pamätajú Vaše rozhodnutia, ktoré na stránke robíte (napr. zapamätajú si Váš preferovaný obchod). Tieto súbory cookies si môžu tiež zapamätať zmeny, ktoré ste urobili napr. vo veľkosti alebo type písma. Údaje, ktoré tieto súbory cookies zhromažďujú, sú anonymizované a nemôžu sledovať Vaše aktivity prehľadávania na iných webových stránkach.

Ako odmietnem a odstránim súbory cookies?

Súbory cookies môžete odmietnuť alebo v prípade potreby vymazať. Pokyny, ako to urobiť nájdete v sekcii „Pomocník“ vášho webového prehliadača, prípadne môžete navštíviť webovú stránku www.AllAboutCookies.org.

Pamätajte, že ak odmietnete používanie súborov cookies budete môcť aj naďalej navštevovať naše webové stránky, ale niektoré funkcie nemusia fungovať správne. Používaním tejto webovej stránky súhlasíte, že do Vášho zariadenia môžeme umiestniť jednotlivé súbory cookies.

Zmena týchto pravidiel

Akékoľvek zmeny týchto pravidiel budú zverejnené na webovej stránke a preto odporúčame, aby ste tieto Pravidlá ochrany súkromia a cookies pravidelne kontrolovali.

Dátum poslednej aktualizácie: 9. Júna 2014

Ochrana osobných údajov

1. VŠEOBECNÉ USTANOVENIA


Spoločnosť Unionstav. s r.o., rešpektuje Nariadenie Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 (ďalej len "nariadenie GDPR") ako aj všetky platné zákony týkajúce sa spracovávania a ochrany osobných údajov. Rešpektujeme súkromie každého návštevníka webovej stránky. Tento dokument sumarizuje informácie ohľadom zberu dát a ich následného spracovania spoločnosťou Unionstav, prípadne objednávateľom webovej stránky (ďalej len "klient"). 

2. ZBER A SPRACOVANIE OSOBNÝCH ÚDAJOV


Spoločnosť Unionstav sa zaväzuje zbierať len tie osobné údaje, ktoré sú nevyhnutné pre plnohodnotné poskytnutie služby klientovi, prípadne údaje, ku ktorých zberu, spracovaniu a využívaniu dá používateľ webovej stránky svoj dobrovoľný a preukázateľný súhlas. 
Používaním webových stránok sa niektoré údaje o návštevníkovi webu uchovávajú automaticky na serveroch spoločnosti Webhouse s.r.o.  prípadne na serveroch poskytovateľa webovej platformy Joomla. Účelom spracovania takto získaných údajov je správa systému, zabezpečenie funkčnosti niektorých funkcionalít webu (napríklad e-mailový formulár) a zabezpečenie štatistík návštevnosti webovej stránky pre klienta. Nevyhnutné, analytické a funkčné cookies zahŕňajú názov poskytovateľa internetového pripojenia, adresu internetového protokolu používateľa (IP adresa), informácie o používanom zariadení, operačnom systéme a prehliadača, prípadne zdroj návštevy webovej stránky. Tieto údaje sú bez výhrady anonymizované a sú používané na analýzu používateľov webovej stránky na účely jej zlepšovania. 
V prípade, že používateľ webovej stránky poskytne klientovi dobrovoľný súhlas so spracovaním osobných údajov pre účely priameho marketingu (napríklad potvrdením súhlasu prostredníctvom e-mailového formulára), klient môže so získanými údajmi ďalej pracovať. Spoločnosť Unionstav neručí za to, či spracovanie osobných údajov používateľov klientom vyhovuje platnej legislatíve. Spoločnosť Unionstav môže zabezpečovať klientovi ďalšie služby v oblasti priameho marketingu, ak sa na tom klient a Unionstav vzájomne dohodli. Spoločnosť Unionstav sa zaväzuje, že nebude využívať a spracovávať osobné údaje používateľov v rozsahu väčšom ako je nevyhnutné pre doručenie služby klientovi. 
Akékoľvek zmeny týkajúce sa zásad ochrany osobných údajov v súvislosti s webovými stránkami budú zverejnené na tejto stránke. 

3. BEZPEČNOSŤ

Spoločnosť Unionstav sa zaväzuje, že bude uchovávať osobné údaje získané prostredníctvom webovej stránky v bezpečí, v zmysle platnej legislatívy a uskutoční také preventívne opatrenia, ktoré eliminujú riziko straty, úniku, krádeže či inej formy zneužitia osobných údajov. Zamestnanci spoločnosti Unionstav a zmluvní partneri, ktorí poskytujú služby klientom v mene spoločnosti Unionstav sú zmluvne viazaní mlčanlivosťou, pričom zverejnené údaje nesmú využívať na žiadny iný účel ako nevyhnutne potrebný k poskytnutiu služby klientovi. Spoločnosť Unionstav využíva v niektorých prípadoch nástroje tretích strán, ale výhradne také, kde je zabezpečená ochrana osobných údajov v zmysle platnej legislatívy. 

4. SÚBORY COOKIES

Táto webová stránka zhromažďuje a uchovávajú údaje o používateľoch webu pre účely štatistiky, optimalizácie a marketingu, a to nástrojmi spoločnosti Google, prípadne iných. Získané údaje sú anonymizované, t.j. nie je ich možné priradiť ku konkrétnemu používateľovi ani ním používateľa jednoznačne identifikovať. 
Bližšie informácie o zásadách zberu a spracovania osobných údajov spoločnosťou Google sa dočítate v článku: Ochrana súkromia . Bližšie informácie o súboroch cookies sa dočítate na webovej stránke www.aboutcookies.org

 

 

  • 4.1 ČO SÚ COOKIES?

    Cookies sú malé textové súbory, ktoré ukladá webová lokalita vo vašom zariadení pri prezeraní webu. Do súborov cookies sa zaznamenávajú také údaje, ktoré uľahčujú používanie webovej stránky. Vďaka tomuto súboru si webová lokalita na určitý čas uchováva informácie o vašich krokoch a preferenciách, aby ste pri opakovanej návšteve webovej stránky nemuseli niektoré údaje opätovne uvádzať. Analytické cookies sa používajú na zostavenie anonymných, súhrnných štatistík a prehľadov o používaní webovej lokality. Vďaka súborom cookies môžeme webové stránky optimalizovať a upravovať tak, aby sme zvýšili váš užívateľský zážitok.

 

 

    • 4.2 AKÉ DRUHY COOKIES POUŽÍVAME?

      Nevyhnutné cookies - nevyhnutné alebo technické cookies sú potrebné k tomu, aby užívateľ mohol využívať všetky funkcionality webovej stránky. Bez týchto cookies by napríklad nebolo možné používať e-mailový formulár. 

      Analytické cookies 
      - pri prezeraní tejto webovej stránky sa údaje o návšteve zapíšu do analytických nástrojov (Google Analytics, Camilyo, Hotjar a iné), kde sa zbierajú informácie o tom, ako návštevník používa webovú stránku, ktoré podstránky navštívil, ako sa pohyboval na webe a aké akcie vykonal. Analytické cookies nezbierajú informácie, pomocou ktorých by bolo možné jednoznačne identifikovať návštevníka. Všetky získané údaje sú anonymizované a slúžia výlučne na zlepšenie fungovania webovej stránky. 

      Funkčné cookies 
      - pomáhajú zlepšovať užívateľský zážitok pre návštevníkov webu. Vďaka týmto cookies si formuláre zapamätajú vaše údaje, takže ich nemusíte pracne vypĺňať pri každom odoslaní formulára. Webová stránka môže tiež prispôsobiť obsah užívateľovi podľa použitého zariadenia alebo podľa lokality, v ktorej sa návštevník webu práve vyskytuje. Všetky údaje zozbierané funkčnými cookies sú použité výlučne pre potreby tejto webovej lokality a sú plne anonymizované. 

      Reklamné cookies 
      - zabezpečia, aby sa k vám dostali iba tie reklamy, ktoré sú pre vás relevantné a ktoré zohľadňujú vaše záujmy. Slúžia na nastavenie rozumnej frekvencie zobrazovania reklám a na vyhodnocovanie reklamných kampaní. Údaje, ktoré zozbierajú reklamné cookies, sú spracovávané reklamnými sieťami tretích strán, ako napríklad Google AdWords či Facebook na základe poverenia prevádzkovateľa webovej lokality a klienta. 

 

    • 4.3 JE POUŽÍVANIE COOKIES BEZPEČNÉ?

      Súbory cookies používa väčšina webových lokalít a ich používanie je pri rešpektovaní platnej legislatívy absolútne bezpečné. K dátam uvedených v súboroch cookies má prístup jedine prevádzkovateľ webovej stránky (spoločnosť Unionstav , klient a poskytovatelia externých nástrojov nevyhnutých k správnemu fungovaniu webovej stránky. Pri výrobe a správe webovej stránky sú používané výhradne také nástroje, ktorých autor, prípadne sprostredkovateľ zabezpečuje ochranu osobných údajov v zmysle platnej legislatívy.

 

  • 4.4 MÁM MOŽNOSŤ VYPNÚŤ, PRÍPADNE VYMAZAŤ VŠETKY COOKIES?

    Áno, súbory cookies môžete úplne zakázať, prípadne vymazať históriu cookies priamo vo vašom internetovom prehliadači. Bližšie informácie a návody k tomu, ako je možné vypnúť či vymazať cookies sa dočítate priamo na webovej stránke či v dokumentácii vami používaného internetového prehliadača.


Majte prosím na zreteli, že plná funkcionalita tejto stránky nebude dostupná, keď budú cookies zakázané. Odporúčame vám ponechať cookies zapnuté.