Boldogságunk, bolondságunk szolgálatára

de csak mértékkel!

Image

Villa Laras Wedding

Képzelje el, hogy jelen van, amikor a természet felébred! Álmosan megtörli, majd felnyitja szemét, nyújtózik, majd felveszi nappali öltözékét. Képzelje el, hogy beketinthet a természet néhány intim pillanatába anélkül, hogy megzavarná! Képzelje el, hogy vele töltheti az egész napját, különösen pedig élete legkivételesebb, páratlan pillanatait.

A alábbi szolgáltatások megrendelésében tudunk segíteni

Lehetőség van menüajánlat összeállításra klasszikus, vagy akár egyedi fogásokból is,
melyet catering formában kivitelezünk. Igénybe vehető grillterasz is.
Image

Party szolgáltatás

Image

Világítás és hangosítás

Image

Szállás

Image

Gyermekfelügyelet és animációs programok

Image

Külső szertartások

Image

Fényképészeti szolgáltatások

Image

Dekoráció

Image

Személyszállítás

Szabadtéri esküvő

Ha igazán különleges helyszínt keres!

Party Sátor

A Villa Laras Weddings & Events Resort részét képezi a villa területén állandó jelleggel telepített rendezvénysátor. A sátor elegánsan kialakított, szőnyegezett 160m2-es fűthető rendezvényterem, mely igény szerint dekorálható. Befogadóképessége max.100 fő. Ezen létszámnál kényelmesen kialakítható táncparkett, pódium, és a svédasztal is.

Érdekel

Szállás

Amennyiben nálunk foglal időpontot esküvőjére, biztosítjuk a feledhetetlen hétvégét! A rendezvénysátor bérléséhez két éjszakára biztosítjuk a Laras villáját, így az előkészületek is kényelmesen folyhatnak. Akár az előző esti fogadást is megszervezheti a helyszínen!

Az előkészületek alatt, valamint az esküvő után sem kell azon törni magát, hogy mikor tudja kipihenni a fáradalmakat. Mivel a rendezvény sátor a villa mellett található, akár kisgyermekes jegyes pároknak is egyszerűbb a készülődés. A gyermekek bármikor le tudnak pihenni a szobákban. Igény szerint akár gyermekfelügyeletet is tudunk biztosítani az esküvő ideje alatt!

Érdekel

Wedding memories

Image
laras portfolio
Image

Villa Laras Weddings & Events Resorts